Welkom bij Dijkema Ramen en Deuren

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijk voor Dijkema Ramen en Deuren. Naast duurzame bouwprojecten, vinden wij het belangrijk dat er veilig gebouwd wordt. Niet alleen bij grotere nieuwbouw projecten, maar ook bij verbouwingen, renovatie projecten en kleinere opdrachten. Uw opdracht krijgt onze volledige aandacht tijdens het gehele bouwproces. 

Onze producten

Dijkema Ramen en Deuren is een toonaangevende specialist in de ontwikkeling van aluminium ramen, deuren, vliesgevels en schuifsystemen. Zoals de minimalistische uitstraling met een maximaal glasoppervlak. Het ultra slanke ontwerp van het Hi-Finity schuifsysteem creëert grote transparante oppervlakken, met als resultaat een lichte, slanke en elegante uitstraling.
De producten van Dijkema worden gemaakt in eigen fabriek en gemonteerd door onze goed opgeleide monteurs. Wij leveren al bijna vijfenveertig jaar een breed scala aan producten en diensten voor zowel de particuliere- als ook de zakelijke markt, onder andere voor architecten, grote- en kleine aannemingsbedrijven, VvE’s en woningbouwcorporaties. Van een enkel kozijn tot en met omvangrijke gevels, van renovatie tot nieuwbouw, in woning- en utiliteitsbouw.
Dijkema heeft een top-team van experts om op maat gemaakte productoplossingen te bieden en elk project te realiseren.


Bent u op zoek naar een aluminium oplossing voor uw woning of bedrijfspand?

Wij helpen u graag verder.

Uitgelicht

Meest recente berichten en vacatures

Neem contact met ons op

Adres

Dijkema Ramen en Deuren BV

Logistiekweg 28

7007 CJ  Doetinchem

Bellen of e-mailen

T: (0314) 37 89 89

E: info@dijkema.nl

Nummers

IBAN: NL65Rabo0374726957

BIC: RABONL2U

BTW: NL8131.76.876.B01

KvK: 09045697

Contactformulier

    WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com