Iedere dag maken wij de wereld weer een stukje mooier met onze aluminium ramen en deuren. De bouw is continu in beweging. Datzelfde geldt ook voor Dijkema Ramen en Deuren. Ook in deze roerige corona-tijden houden wij onze projecten in ‘beweging’.

Binnen onze organisatie staan diverse veranderingen op stapel. Een collega is in verband met zijn pensioengerechtigde leeftijd vertrokken. Nieuwe medewerkers zijn de laatste maanden het team komen versterken. Door corona zijn er helaas minder mogelijkheden om leveranciers te ontmoeten en noviteiten en nieuwe ontwikkelingen direct van hen te horen.

Zelf ‘de boer’ op
Dat bracht onze belangrijkste leverancier Reynaers op het idee dan zelf maar ‘de boer’ op te gaan en wel met een heuse foodtruck. Om het hele team kennis te laten maken met Reynaers ontvingen wij donderdag 3 juni ‘De Reynaers Foodtruck’. Tijdens de lunchpauze serveerden zij friet, snacks, bijbehorende sauzen en een drankje. Het ontbrak ons aan niets.

Zo konden wij toch, geheel volgens de geldende corona veiligheidsmaatregelen, op een ontspannen (en smakelijke manier) de laatste ontwikkelingen bij Reynaers horen.

Sommige dingen veranderen niet. De kwaliteit die Dijkema Ramen en Deuren biedt en de relatie met u als klant blijft bij ons gewoon voorop staan.

Dijkema voor een heldere kijk op de toekomst.

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com