Indien u interesse heeft in de producten van Dijkema Ramen en Deuren, neem dan contact met ons op.

Wij zetten onze ervaring en brede kennis van praktijk graag voor u in. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw vragen en wensen komen wij graag bij u langs voor een oriënterend gesprek op een tijdstip dat u het beste past. Een van onze technisch commerciële medewerkers komt dan bij u om uw specifieke situatie te bekijken en u te adviseren over de mogelijkheden. 

U kunt natuurlijk ook onze showroom aan de Logistiekweg 28 in Doetinchem komen bezoeken. Op basis van de verzamelde informatie maken we vervolgens een offerte op maat.

Eén contactpersoon

Indien u, na goedkeuring op de offerte, de opdracht aan Dijkema Ramen en Deuren gunt zet hij de productie in gang en maakt een strakke tijdsplanning. Hij blijft tijdens het gehele proces van productie, montage tot aan de oplevering uw contactpersoon, zodat u bij Dijkema Ramen en Deuren maar één aanspreekpunt heeft.

De werkwijze van Dijkema ramen en deuren.


Vakmanschap en kwaliteit

Dijkema Ramen en Deuren staat al bijna 50 jaar voor de beste aluminium ramen, deuren en schuifpuien. Deze maken onze vakmensen in eigen fabriek in Doetinchem.

De kwaliteit van onze producten komt ook tot uiting in onze dienstverlening. Onze focus ligt op maatwerk waarbij wij ons onderscheiden door specialisatie, korte lijnen en een uitstekende kwaliteit.

 

Onze verantwoordelijkheid

Bij Dijkema Ramen en Deuren voelen wij ons verantwoordelijk voor het gehele proces; van het inmeten tot aan het definitief plaatsen van onze producten.

Daarom beantwoorden onze productiefaciliteiten en onze vakmensen aan de allerhoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

 

 

ADRES

DIJKEMA Ramen en Deuren BV

Logistiekweg 28

7007 CJ  Doetinchem

T: (0314) 37 89 89

E: info@dijkema.nl

 

 


WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com