Aluminium Schuifpuien

Bijna alles is mogelijk

Kies voor ramen, deuren, tuinkamers, schuif- en vouwdeuren van Dijkema Ramen en Deuren en je kiest voor onbegrensde mogelijkheden. Meer dan 650 kleuren, modern of juist in jaren ‘30-stijl. Precies wat jij mooi vindt. Met aluminium kies je ook voor onderhoudsarm, optimale isolatie en 100% duurzaam.

Inspiratie maakt alles mogelijk

Inspiratie maakt alles mogelijk. Uw eigen droomhuis, sfeer, ruimte en kleur. Dijkema Ramen en Deuren geeft u alle ruimte met aluminium kozijnen, ramen en deuren in de meest uiteenlopende vormen en stijlen. Strak of juist klassiek, in meer dan 650 kleuren en voor alle soorten huizen. Perfect geïsoleerd en gemaakt voor leefcomfort. Dat is het resultaat van meer dan 40 jaar ervaring, een eigen fabriek en liefde voor het vak.

Wij wensen u veel alvast inspiratie en woonplezier!

Innovatieve monumentaliteit

Het omgaan met bestaande objecten van monumentale waarde is niet eenvoudig. De projectbeschrijvingen in deze publicatie zijn voorbeelden van goede oplossingen, ieder met een eigen insteek en karakter. Ze laten de mogelijkheden zien dat herbestemming met behoud van de sterke, architectonische karakteristieken van het bestaande pand of industriëel complex.

Of het nu gaat om een monumentaal pand in een binnenstad, een karakteristieke loods aan de rand van een rivier of een oude hangar midden in een nieuwbouwwijk: respectvolle omgang en integratie met nieuwbouw is mogelijk. Bijzonder is dat de connectie tussen oud en nieuw vaak op detailniveau het grootste effect heeft. In het kader van deze uitgave werd de relatie op kozijnniveau bestudeerd.

De projecten in deze publicatie zijn lichtende voorbeelden van de renovatie van (industriële) monumenten, soms gecombineerd met nieuwbouw, tot een resultaat van een hoge kwaliteit. 

Systeem garantie

Dijkema Ramen en Deuren garandeert dat de Reynaers aluminiumsystemen voldoen aan de land- en productgebonden technische goedkeuringen en normen. De actuele verwerkings- en onderhoudsvoorschriften vermeld in de Reynaers Aluminium catalogi zijn bepalend voor de omvang van deze 10-jarige garantie (een garantie van 5 jaar voor het slijtbare gedeelte). 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com