Dijkema Ramen en Deuren gebruikt alleen bewezen en duurzame materialen. Die betrekken wij van gerenommeerde leveranciers. Wij bouwen in maatwerk en maken alles in eigen huis. Gebaseerd op jarenlange ervaring en inhoudelijke kennis op het gebied van de productie van kozijnen, ramen en deuren. Met als resultaat een onmiskenbare dichtheid en een garandeert hoog isolatieniveau, zowel thermisch als ook akoestisch. En dat garandeert tevredenheid bij het gebruik van onze ramen, deuren en kozijnen.

Graag laten wij een greep uit onze gerealiseerde utiliteitsprojecten zien.

Vakmanschap en kwaliteit

Dijkema Ramen en Deuren staat al bijna 50 jaar voor de beste aluminium ramen, deuren en schuifpuien. Deze maken onze vakmensen in eigen fabriek in Doetinchem.

De kwaliteit van onze producten komt ook tot uiting in onze dienstverlening. Onze focus ligt op maatwerk waarbij wij ons onderscheiden door specialisatie, korte lijnen en een uitstekende kwaliteit.

 

Onze verantwoordelijkheid

Bij Dijkema Ramen en Deuren voelen wij ons verantwoordelijk voor het gehele proces; van het inmeten tot aan het definitief plaatsen van onze producten.

Daarom beantwoorden onze productiefaciliteiten en onze vakmensen aan de allerhoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

 

 

ADRES

DIJKEMA Ramen en Deuren BV

Logistiekweg 28

7007 CJ  Doetinchem

T: (0314) 37 89 89

E: info@dijkema.nl

 

 


WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com