Dijkema Ramen en Deuren is producent van hoogwaardige aluminium ramen, deuren, schuifpuien, vliesgevels etc. Onze maatwerk producten worden zowel toegepast in woningen als bedrijfspanden.

Uitgangspunt is steeds, dat Dijkema Ramen en Deuren zorgt voor een verrassende kijk op wonen of werken.

Meer dan veertig jaar ervaring, kennis en kunde staan borg voor gedegen vakmanschap. Kwaliteit, service en weldoordacht advies staan aan de basis van ons succes.

Een vakbekwaam team van professionals helpt u graag bij de advisering over- en uitvoering van uw wensen. Daartoe heeft u de keus uit een groot assortiment aluminium ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden, serres en isolerende beglazingen.

Opdrachtgevers zoals bouw- en aannemingsbedrijven maar ook particulieren kunnen bij Dijkema Ramen en Deuren terecht. Wij leveren aan nieuwbouwprojecten, maar ook renovatie van oude kozijnen wordt door ons verzorgd, zowel voor industriepanden als bij particuliere woningen.

producent aluminium kozijnen

De productie vindt plaats, met de meest geavanceerde machines, in eigen beheer in Doetinchem. Ook de montage verzorgt Dijkema Ramen en Deuren zelf. Wij beschikken over eigen montageploegen, die als geen ander weten hoe onze producten op de meest efficiënte en duurzame manier geplaatst kunnen worden. Hierdoor kunnen wij u te allen tijde optimale kwaliteit garanderen. De kwaliteit die u wenst en die voor Dijkema Ramen en Deuren zo gewoon is.

Vakmanschap en kwaliteit

Dijkema Ramen en Deuren staat al bijna 50 jaar voor de beste aluminium ramen, deuren en schuifpuien. Deze maken onze vakmensen in eigen fabriek in Doetinchem.

De kwaliteit van onze producten komt ook tot uiting in onze dienstverlening. Onze focus ligt op maatwerk waarbij wij ons onderscheiden door specialisatie, korte lijnen en een uitstekende kwaliteit.

 

Onze verantwoordelijkheid

Bij Dijkema Ramen en Deuren voelen wij ons verantwoordelijk voor het gehele proces; van het inmeten tot aan het definitief plaatsen van onze producten.

Daarom beantwoorden onze productiefaciliteiten en onze vakmensen aan de allerhoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

 

 

ADRES

DIJKEMA Ramen en Deuren BV

Logistiekweg 28

7007 CJ  Doetinchem

T: (0314) 37 89 89

E: info@dijkema.nl

 

 


WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com