Open Bedrijvendag Doetinchem

Kom op 24 september 2022 tijdens de Open Bedrijvendag Doetinchem naar Dijkema Ramen en Deuren! Ook Dijkema is deelnemer van de Open Bedrijvendag. Van 10:00 tot 17:00 uur opent zij haar deuren, speciaal voor jou!

Jij krijgt als bezoeker de mooie kans om te ontdekken hoe de producten gemaakt worden en hoe Dijkema te werk gaat. Alle deuren gaan voor je open om zo een écht kijkje achter de schermen te kunnen nemen. Of je nu nog een studiekeuze moet maken, nadenkt over een andere baan of gewoon nieuwsgierig bent. De Open Bedrijvendag van Dijkema is voor iedereen!

Als bezoeker krijg je de unieke kans om te ontdekken hoe aluminium kozijnen, ramen en deuren gemaakt worden, hoe Dijkema te werk gaat en waar je buurman werkt.
Voor Dijkema is het dan dé gelegenheid om trots te tonen wat er dag in dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt en uit te pakken om je onze innovaties te tonen, nieuwe systemen en producten, collega’s en nog veel meer!

Wij zijn Dijkema Ramen en Deuren
En daar zijn we trots op. Want Dijkema is niet alleen de grootste aluminium kozijnen, ramen en deuren leverancier van de regio, het is ook de beste werkgever van de Achterhoek, vinden we zelf. Wij mogen doen waar we goed in zijn en dat wordt écht gewaardeerd.

Kom bij onze familie
Onze geheime kracht is dat we echt een familiebedrijf zijn, al bijna 45 jaar. We hebben oog voor elkaar en onze omgeving. Als je bij ons werkt, ben je onderdeel van een grote, warme familie (die toevallig alles weet van aluminium kozijnen).

Op zoek naar een uitdagende baan? Dan zijn er vast mogelijkheden voor jou! Bij Dijkema zijn we met zo’n 25 specialisten en we zoeken nog meer gezellige collega’s.

Ben je nog aan het leren? Ook als student ben je welkom! Sterker nog, met vier dagen werken en één dag school, kun je bij ons je diploma behalen (BBL-traject). Je ontvangt dan salaris én we betalen je opleiding bij het Graafschap College.

Solliciteer!
Heb je ’n hart voor een technisch beroep en hou je van aanpakken? Laat dan sowieso van je horen! Een brief of CV zijn niet nodig, wij zijn vooral benieuwd naar jou. Bel of app Niels Dijkema via (06) 11 56 10 72, je krijgt dezelfde dag nog een reactie. Je mag ook altijd binnenlopen.

Over Dijkema Ramen en Deuren
Dijkema Ramen en Deuren is een toonaangevende specialist in de ontwikkeling van aluminium ramen, deuren, vliesgevels en schuifsystemen. Zoals de minimalistische uitstraling met een maximaal glasoppervlak. Het ultra slanke ontwerp van het Hi-Finity schuifsysteem creëert grote transparante oppervlakken, met als resultaat een lichte, slanke en elegante uitstraling.

De producten van Dijkema worden gemaakt in eigen fabriek en gemonteerd door onze goed opgeleide monteurs. Wij leveren al bijna vijfenveertig jaar een breed scala aan producten en diensten voor zowel de particuliere- als ook de zakelijke markt, onder andere voor architecten, grote- en kleine aannemingsbedrijven, VvE’s en woningbouwcorporaties. Van een enkel kozijn tot en met omvangrijke gevels, van renovatie tot nieuwbouw, in woning- en utiliteitsbouw. Dijkema heeft een top-team van experts om op maat gemaakte productoplossingen te bieden en elk project te realiseren.

Kom op zaterdag 24 september naar Dijkema Ramen en Deuren, Logistiekweg 28 (7007 CJ) in Doetinchem en laat je inspireren en verrassen door wat er dag in dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt.

Open Bedrijvendag Doetinchem

Fotobijschrift
Bedrijfspand Dijkema Ramen en Deuren aan de Logistiekweg 28 in Doetinchem

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com