Afscheid en een jubilaris bij Dijkema Ramen en Deuren

 

Afscheid en een jubilaris bij Dijkema Ramen en DeurenDOETINCHEM. De directie van Dijkema Ramen en Deuren in Doetinchem heeft vrijdag 23 december Jan van den Toren en Henk Cornegoor in het zonnetje gezet.

De heer Karry Dijkema, directeur van Dijkema Ramen en Deuren, sprak de heren tijdens de jaarlijkse kerstborrel toe. “Jan van den Toren was sedert 12 oktober 1987 bij Dijkema in vaste dienst. Hij gaat met pensioen en daardoor ons verlaten. Voor hem breekt een nieuwe periode aan, voor ons natuurlijk ook.  Jan was werkzaam als monteur in de binnen- en buitendienst. Je kunt alles goed voorbereiden, plannen en afleveren op de bouwplaats, maar als de montage van kozijnen, ramen of schuifdeuren niet zorgvuldig gebeurd kan het hele proces weer overnieuw gedaan worden. Voor de montage heb je vakmensen nodig. Jan was daar een van. Wij wensen Jan veel gelukkige en mooie jaren”.

“Henk Cornegoor is twaalf-en-een half jaar geleden bij ons komen werken. In de bouw is de afgelopen jaren veel veranderd, ook in ons vakgebied. De tijd dat opdrachten automatisch kwamen binnen rollen ligt ver achter ons. Kennis, kunde, vakmanschap en natuurlijk een goede prijs maakt dat Dijkema Ramen en Deuren een goed gevulde orderportefeuille heeft en met veel vertrouwen het nieuwe jaar in gaat. Henk maakt deel uit van het verkoopteam en als zodanig hier medeverantwoordelijk voor.

Dijkema dankte beide heren voor hun inzet en bewezen diensten.

Dijkema Ramen en Deuren is producent van hoogwaardige ramen, deuren en schuifdeuren. De aluminium en kunststof maatwerk-producten worden zowel toegepast in woningen als bedrijfspanden. Uitgangspunt daarbij is steeds, dat Dijkema zorgt voor een verrassende kijk op wonen of werken. De hoogwaardige productie vindt plaats in eigen beheer in Doetinchem. Ook de montage wordt door Dijkema zelf verzorgt. Men beschikt over vier eigen montageploegen die als geen ander weten hoe de producten op de meest efficiënte en duurzame manier geplaatst moeten worden.

Het werkgebied van Dijkema is geheel Nederland met de nadruk op het oosten. De opdrachtgevers zijn bouwbedrijven en particulieren. Bij Dijkema Ramen en Deuren werken in totaal 22 personen. Dijkema Ramen en Deuren is gevestigd in Doetinchem op het industrieterrein Wijnbergen, Logistiekweg 28, (7007 CJ). Telefoon (0314) 37 89 89. info@dijkema.nl www.dijkema.nl

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com