De voordeur is letterlijk en figuurlijk de entree van uw woning of bedrijfspand. Het is uw visitekaartje en moet perfect aansluiten op de architectuur en stijl van uw pand. 

Dijkema Ramen en Deuren heeft de Lignum-serie eikenhouten voordeur lijn van Polytec in haar programma opgenomen. Buitendeuren zijn een unieke combinatie van aluminium en een natuurlijk eiken oppervlak. De Lignum-serie eikenhouten voordeuren combineert het beste uit twee werelden. Het rustieke van een houten voordeur, met het praktische van een aluminium buitendeur. Deze deuren passen daarmee uitstekend in de aluminium vervaardigde kozijnen van Dijkema.

Isolerende voordeur

De basis van de deur is vervaardigd uit aluminium. Aluminium is meer vormvast dan hout, daardoor zal er minder uitwerking zijn, krimp bij koude en uitzetten bij warmte. Ook is deze voordeur beter bestand tegen vocht dan houtenvoordeuren. De Lignum voordeur heeft ook een hoge isolatiewaarde.

Rustieke uitstraling

De deurpanelen in de Lignum-serie worden verrijkt met echt houten eikenfineer, een hoogwaardig natuurproduct. Het eikenfineer in de trendy oud-houtstijl wordt in de fabriek twee keer geolied, waardoor de diepe houtnerf prachtig tot zijn recht komt. De fijne groeven en noesten geven een rustieke uitstraling. Daardoor wordt elke deur uniek en krijgt het een eigen karakter. De panelen kunnen zowel aan de buiten- als ook aan de binnenzijde aangebracht worden.

Voordeur op maat

Iedere voordeur in de Lignum serie is uniek en worden door onze productiemedewerkers in Doetinchem op maat gemaakt. De deuren zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal met hoge isolatiewaardes en beschikbaar in vele soorten en maten:

Stijl: alles is mogelijk: modern, klassiek, nostalgisch, landelijk…

Model: binnen de verschillende stijlen zijn er allerlei mogelijkheden: met of zonder deurvensters, glas-in-lood, raamrooster, met allerhande soorten deurbeslag, verschillende oppervlaktestructuren et cetera.

Wenst u meer informatie?

Meer weten over onze voordeuren; de verscheidenheid, afwerkopties of beschikbare accessoires óf wilt u in onze showroom kijken naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze adviseurs, zij helpen u graag om een ​​visueel aantrekkelijke, comfortabele- en veilige voordeur te creëren.

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com