De directie van Dijkema Ramen en Deuren in Doetinchem heeft dinsdag 8 december twee medewerkers in het in het zonnetje gezet.

Niels Dijkema, directeur van Dijkema Ramen en Deuren, sprak eerst Robert Jan Klunder toe, “Jij bent twaalf-en-half jaar geleden bij ons komen werken. Je was chauffeur en ging van buiten naar binnen, een hele verandering.”

Robert Jan is monteur binnendienst en gespecialiseerd is in het produceren van ramen, deuren  en schuifpuien, daarnaast bestaan zijn werkzaamheden uit het bedienen van de computergestuurde CNC bewerkingsmachine voor het produceren van aluminiumprofielen.

“Ja, ook is er veel veranderd bij het produceren van kozijnen,” gaat Dijkema verder. “Je kunt alles goed voorbereiden, plannen en afleveren op de bouwplaats, maar als het produceren niet zorgvuldig gebeurt kan het hele proces weer opnieuw gedaan worden. In onze branche heb je vakmensen nodig, Robert Jan is daar een van. Hij draagt bij aan een zo efficiënt mogelijk fabricageproces, zeker in deze rare periode van COVID-19 een zeer belangrijke factor. Hij is nog steeds secuur, netjes en gedreven. Dat was hij toen en dat is hij nog steeds, daarbij is het ook nog eens een aardige vent”, aldus Dijkema.

Uitzwaaien

“Ja en dan gaan we Wim Kraay uitzwaaien… Wim werkt bijna 20 jaar bij Dijkema maar gaat nu met (vroeg)pensioen. 20 jaar geleden kwam Wim via Dijkema Doorwerth binnen. Hij was al die jaren monteur in de buitendienst. Wij gaan je missen Wim”, zegt Niels, “Al was het maar om de humor en gezelligheid die je in ons team bracht. Natuurlijk hebben wij je ook wel uitgedaagd. Zeker toen je op de terugreis in de bus een uiltje knapte en je collega’s tijdens het slaapje je nagels lakte. Dat zag er toch erg charmant uit. Wim geniet van jouw pensioen en de vrije tijd, houd het netjes en kom nog eens aan”.
Dijkema dankte beide heren voor hun inzet en bewezen diensten.

Fotobijschrift: geheel coronaproof op een rijtje; Wim Kraay, Niels Dijkema en Robert Jan Klunder.

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com