Even voorstellen…

Sinds begin juli heeft Dijkema Ramen en Deuren twee nieuwe projectleiders. Wellicht heeft u een van hen al ontmoet in hun nieuwe functie. Wij stellen onze collega’s graag aan u voor.

Chris Jansen

Chris-Jansen_LTH_5507

Chris (33) is geen onbekende binnen Dijkema Ramen en Deuren. Hij is bij ons binnen gekomen in de functie van monteur. Hij beheerste dit vak als geen ander. Chris solliciteerde op een interne vacature van calculator/ projectleider. Zijn rol als calculator heeft hij een jaar met veel plezier verricht. En sinds het begin van dit jaar is hij Projectleider, een rol die hem past.

Chris is woonachtig in Groenlo, samen met zijn vrouw en 2 dochters (3 en 5), en actief betrokken bij het maken van praalwagens voor het Bloemencorso in Lichtenvoorde. De kermis in Lichtenvoorde is voor hem heilig, en hier neemt hij alle tijd voor. Hij speelt ook graag een rondje airsoft!

Maikel van Wijk

Maikel_van-Wijk_LTH_5553

Maikel (42) komt oorspronkelijk uit Nijmegen, is nu woonachtig in Silvolde waar hij inmiddels is ingeburgerd en bijna tot Achterhoeker is geslagen.

Maikel heeft een jarenlange ervaring in de gevelbouw. Hij is begonnen als monteur in de buitendienst bij een soortgelijk bedrijf als Dijkema Ramen en Deuren. Daarna heeft hij gewerkt als monteur, calculator, werkvoorbereider en laatstelijk als projectmanager in Velp. Met recht een ‘rot in het vak’.

Naast partner en vader (zoon 10 en dochter 8) zijn is hij in zijn vrije tijd voetbaltrainer en bestuurslid jeugd bij Sportclub Silvolde in Silvolde.

Wij wensen beiden veel succes in hun nieuwe functie bij Dijkema Ramen en Deuren.

Categorieën: Dijkema

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com