Directie en medewerkers van Dijkema Ramen en Deuren in Doetinchem hebben donderdagmiddag 20 mei Rudi Kreeftenberg uitgezwaaid.

Niels Dijkema, directeur van Dijkema Ramen en Deuren, sprak hem toe, “Rudi gaat nu met pensioen, hij is 33 jaar bij ons geweest en heeft in al die jaren veel meegemaakt. Eerst nog op de Gildenstraat, later in ons huidige pand aan de Logistiekweg 28 in Doetinchem. Rudi is binnengekomen als monteur binnendienst en verlaat het bedrijf na jarenlang werkzaam te zijn geweest als werkvoorbereider en planner. Een goede voorbereiding en een degelijke planning van de opdrachten staat garant voor een correcte levering en een korte montagetijd op locatie. De bouw vraagt om efficiënte oplossingen en korte levertijden, juist dat voelt Rudi precies aan.”

Dijkema dankte Rudi voor de plezierige samenwerking in al die 33 jaren, zijn organisatietalent en oplossingsgerichtheid. “Wij gaan zijn opgeruimde karakter en humor missen. Wij moedigen Rudi van harte aan te gaan genieten van zijn welverdiende pensioen”.

Gerard Kniest zal Rudi in zijn werkzaamheden opvolgen. Hij heeft in de afgelopen maanden al geleidelijk de taken van hem overgenomen, waardoor de gehele overdracht geruisloos zal verlopen.

De heer Niels Dijkema (rechts) feliciteert Ruud Kreeftenberg en overhandigt hem een reischeque.
Categorieën: Dijkema

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com